De voordelen van Quick-Step PVC

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Quick-Step PVC vloer aan te schaffen. Dit is niet voor niets, want het aanschaffen van deze vloer brengt enkele voordelen met zich mee. Wat de belangrijkste voordelen zijn van de PVC vloer, leest u op deze pagina.

 

De vloer heeft een lange levensduur

Het eerste voordeel van de Quick-Step PVC vloer, is het feit dat deze vloer een lange levensduur heeft. Dit komt omdat de vloer verrijkt wordt met een beschermende bovenlaag, die ervoor zorgt dat de kwetsbare middenlaag van de vloer niet kan beschadigen. Ook als u de vloer al enkele jaren heeft, ziet de vloer er nog zo goed als nieuw uit.

 

De vloer kan verrijkt worden met vloerverwarming

Heeft u altijd koude voeten en wilt u dit probleem verhelpen door uw nieuwe vloer te verrijken met vloerverwarming? Dan is dit ook mogelijk bij het aanschaffen van uw Quick-Step PVC vloer. Door vloerverwarming onder de vloer te laten leggen, heeft u altijd warme voeten. U kunt een deel van de vloer verrijken met vloerverwarming, maar ook de gehele vloer. Zo kiest u zelf waar u wel of geen vloerverwarming wil in huis.

 

De vloer heeft altijd de juiste ondervloer

Tot slot wordt de Quick-Step PVC vloer altijd uitgerust met de juiste ondervloer. Woont u in een appartement en wilt u dat uw onderburen niets horen van uw rondlopen over de vloer? Dan is hier een speciale ondervloer nodig. Door de juiste ondervloer aan te schaffen voor uw PVC vloer, is de vloer optimaal geluiddempend, is de vloer altijd volledig gelijk en voelt de vloer altijd lekker zacht aan.

Geen reacties

Schrijf een reactie